Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

CHRISOS A ÎNVIAT!

Elieberat pentru o viață nouă

Răscumpărat și eliberat
de frică
de lipsa de sens,
de la a fi pierdut,
înainte de moarte.
Răscumpărat și eliberat
de pedepsă
pentru eșecul nostru,
pentru iubirea noastră,
pentru vinovăția noastră.
Răscumpărat și eliberat
pentru speranță
pentru iertare,
la înviere,
pentru o viata nouă.
Răscumpărat și eliberat
pentru bucurie:
Moartea - învinsă pentru totdeauna!

Gisela Baltes

Paștele e un timp cu totul special - umbrit in acest an 2020 de CORONA - acum câteva luni, un cuvânt străin și necunoscut ...
Suntem obligați să sărbătorim PAȘTELE într-un mod complet diferit - cu toate acestea:

CHRISOS A ÎNVIAT!

El trăiește și este pe drum cu noi în acest timp întunecat!

Să ne lăsăm inspirați de ultimul verset din Psalmul 30: Îmbărbătați-vă și să se întărească inima voastră, toți cei ce nădăjduți în Domnul”

Dragi Surori și dragi frați în Christos!

Este un Paște „foarte diferit” în acest an - și totuși este un eveniment minunat care ne eliberează pe fiecare dintre noi de zadarnicia acestei lumi.

Cristos a inviat!

„Corona” este o mare provocare ... Noi la Caritas în ciuda restrictiilor și constrângerilor am ramas in continuarea alaturi de cei vârstnici si bolnavi prin serviciile noastre de ingrijire la domiciliu si in spatiul virtual incercam sa stam aproape si de copii. Incercam cu modestele noastre puteri sa ducem eliberarea și lumina celui Înviat în casele celor parasiti si a abandonatilor acestei lumi. Suntem insa foarte privilegiați pentru că putem urma calea împărătească a slujirii aproapelui in această lume dominată de cifre si statistici. Am descoperit că Învierea se trăiește în modul cel mai autentic in aceste case locuite de inimi zdrobite.

Vă doresc din inimă un Paște fericit!
Pr. Nicolae Anușcă