Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Dir. OStR Mag. Karl Pinter - tablete ASUS pentru proiectele cu copii la Caritas Blaj

În calitate de director al Gimnaziului din Mattersburg - Mag. Karl Pinter a vizitat împreună cu soția sa, d-na Mag. Edith Pinter, Director al Caritas-ului Burgenland din Austria diferite proiecte ale organizației partenere din Blaj. Nu au uitat însă ca de fiecare dată să aducă cu ei un mic cadou - de această dată câteva tablete ASUS, care cu siguranță le va aduce multă bucurie copiilor din proiectele Caritas-ului Mitropolitan.

Acestea au fost înmânate doamnei Ildiko Nicușan în calitate de director al Direcției Proiecte pentru Copii și Formare Continuă la Caritas Blaj. "Mulțumim mult în numele copiilor acestei direcții partenerilor și prietenilor din Austria pentru bucuria produsă și le dorim multă putere de muncă și bucurii în misiunea lor nobilă în școală și Caritas Burgenland" a ținut să le transmită doamna Nicușan.