Opel Astra daruit de catre Fritz Mayerhoffer pentru Caritas Blaj

Mos Nicolae a sosit anul acesta la Caritas Blaj cu un Opel Astra. De aceasta data rolul lui Mos Nicolae l-a jucat un vechi prieten al Caritas-ului Blaj, d-l Friedrich Mayerhoffer din Linz - Austria.

Caritas Blaj a incercat sa-si innoiasca parcul auto cumparand autoturisme noi pentru centrele de ingrijire la domiciliu si celelalte proiecte. Din pacate nu am reusit sa schimbam toate masinile. Faptul ca unele erau insa intr-o stare de uzura atat de avansata incat nu mai prezentau siguranta in trafic, a ajuns inclusiv la urechile unui prieten vechi din Austria, care imediat a luat contact cu Caritas Blaj. Fritz Mayerhoffer tocmai si-a cumparat o masina noua iar fostul Opel Astra este inca intr-o stare foarte buna de functionare. De data aceasta si-a gasit noul proprietar la Blaj.

Bucuria a fost foarte mare iar angajatii care vor circula cu masina facuta cadou s-au bucurat la randul lor foarte mult. Acum pot sa circule in siguranta in serviciul oamenilor saraci din Romania.

Cu salutari cordiale de la Blaj, ii multumim inca o data pentru cadoul facut. Multumim Fritz!