Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Kit-uri de igiena personala si informatii valoroase in cadrul activitatii educative "Am grija de corpul meu!" Fundatia Vodafone Romanaia

Proiect "Scoala dupa scoala Cenade" Finantat de Fundatia Vodafone Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in cadrul programului "Investitie in Mediul Rural 2018-2019".

Beneficiarii proiectului "Scoala dupa scoala Cenade'' au primit Kit-uri de igiena personala si informatii valoroase in cadrul activitatii educative "Am grija de corpul meu!", coordonata de asistent medical Salcudean Ana Maria si managerul de Program "Investitie in Mediul Rural 2018-2019", domnul Vasile Sorin Marinescu.

Ziua Internationala a Voluntariatului a fost sarbatorita de copii alaturi de voluntarii varstnici din proiect, beneficiari ai Caminului de batrani "Petru si Pavel" Cenade dar si benefciari ai Centrului Servicii de Ingrijire si Asistenta la Domiciliu Cenade. Tema activitatii " Colind atunci si acum!" a fost de mare interes pentru toti cei prezenti care au simtit si in acest an emotia Sfintelor Sarbatori de Craciun.