Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Nominalizarea Caritas Blaj pentru Instituția Anului la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2017

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj a fost nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2017, la secțiunea Instituția Anului de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, structura teritorială Sibiu.

Această nominalizare și participare ne onorează, iar Caritas Blaj încearcă prin aceasta acțiune să poarte cu cinste numele Blajului, a Bisericii Blajului și a celor patru județe din Transilvania (Alba, Brașov, Mureș și Sibiu) unde este prezent prin serviciile și activitățile sociale derulate în sprijinul celor mai necăjiți și nevoiași semeni de-ai noștri.

În numele operatorilor Caritas angajați și voluntari, care se dedică zilnic și oferă grijă și atenție pentru: copiii și tinerii cu dizabilități proveniți din medii vulnerabile, persoanele vârstnice și bolnavii imobilizați la pat și la domiciliu, tinerii fără adăpost și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cu nevoi speciale de calificare și formare profesională, vă rog să oferiți o șansă Caritas Blaj de a câștiga aceasta secțiune acordându-i votul Dumneavoastră pe site-ul: http://poll.cnasr.ro/ .

Rugămintea mea insistentă pentru a acorda votul în favoarea Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj se îndreaptă spre: locuitorii din Blaj și zonele învecinate, credincioșii Biserici noastre, operatorii angajați și voluntari din Caritas, beneficiarii serviciilor noastre și membrii familiilor acestora și nu în ultimul rând tuturor oamenilor de bine care cunosc activitatea și angajamentul nostru dezinteresat pe care îl oferim celor mai săraci din comunitate.

SECȚIUNEA:

Premiul asistentul social al anului: ADELINA BIRIȘ (SIBIU) - POZIȚIA 2

Premiul Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi: ADELINA BIRIȘ (SIBIU) POZIȚIA 7

Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu: POPȘOR IOANA POZIȚIA 32

Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale: PORUȚIU DIANA-LUCIA (BRAȘOV) POZIȚIA 21

Premiul instituţia anului: ASOCIAȚIA CARITAS MITROPOLITAN GRECO-CATOLIC BLAJ POZIȚIA 4

Dați votul Dumneavoastră Blajului și județelor din Transilvania,
…dați votul pentru Caritas Blaj!

Pr. Nicolae Anușcă
Director Caritas Mitropolitan Blaj
Vicepreședinte Caritas România