Diaconul Stumpf a organizat un autoturism nou pentru Caritas

Un autoturism nou a fost organizat de catre diaconul Bodo Stumpf din Hackenheim pentru Caritas Blaj. Masina a fost achizitionata cu ajutorul unui sprijin financiar dat de catre precedentul paroh din Planig, parintele Konstantin Keitzer intre timp decedat, de catre grupul parohial din Planig si Hackenheim si de catre cercul de prieteni din Gensingen. Un ajutor extraordinar pentru munca de asistenta si consiliere a persoanelor cu dizabilitati in Romania. Autoturismul va fi folosit la Centrul de consiliere pentru persoane cu dizabilitati din Sibiu. Un popor devine puternic doar in masura in care reuseste sa se ocupe de semenii cei mai vulnerabili. Prietenii germani ai Caritas-ului Mitropolitan stiu acest lucru foarte bine si doresc si aici sa arate un semn de solidaritate. Caritas Blaj multumeste in numele tuturor care vor beneficia de pe urma ajutorului primit din Germania.