Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

„CLOWNI FĂRĂ GRANIȚE” LA BLAJ ȘI MEDIAȘ!!!!

Luni, 10 aprilie Caritas Blaj a avut plăcerea de a găzdui la Blaj și Mediaș o trupă de animatori germani, membri ai Asociației „Clown ohne Grenzen” care prin acțiunile lor urmăresc să aducă zâmbete largi pe chipul copiilor din lumea întreagă. Asociația a fost fondată în anul 2007 și de atunci a susținut spectacole în Albania, Georgia, Turcia, Syria, Iordania, Ucrania, Sri Lanka, Nepal, Iran, Kenia și Peru și în acest an și în România.

În cele două locații din Blaj, respectiv Mediaș, bucuria a fost împărtășită de cei peste 80 de copii beneficiari ai Centrului Bunul Samaritean Blaj, Programului afterschool, Centrului de zi pentru copii Bucerdea Grânoasă, Centrului de recuperare neuromotorie Mediaș, Serviciului de Ajutor Maltez Blaj și Grupului Școlar Timotei Cipariu Blaj.

Mulțumim în mod deosebit voluntarilor asociației „Clown ohne Grenzen” Germania pentru prestația și angajamentul lor voluntar, dar și partenerilor locali Clubul Sportiv Școlar Blaj, Centrului de documentare și informare din cadrul SNGN Romgaz SA care ne-au sprijinit, asigurând spațiul pentru desfășurarea programelor de animație.