Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

„Generații”- un proiect în care voluntarii seniori vin în sprijinul copiiilor!

Continuăm prezentarea atelierelor și a voluntarilor din cadrul proiectului Generații - Centrul Bunul Samaritean Blaj susținut de @Fundatia Regala Margareta a României și Fundația Bosch România.

Atelierul Studioul artelor - arta populară / artizanat – Voluntar Rus Viorica

Anul acesta brăduțul de Crăciun de la Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Bunul Samaritean” va fi împodobit cu propriile decorațiuni confecționate de copii! Acest lucru nu ar fi posibil dacă tanti Vio, nu ne-ar ajuta și îndruma! Voluntar în cadrul proiectului Generații, tanti Vio (Rus Viorica), așa cum o cunoaștem, cu multă răbdare și măiestrie îi ajută pe cei mici să confecționeze îngerași, fundițe și clopoței din pănuși, care vor împodobi brăduțul în așteptarea lui Moș Crăciun! Creativă și cu multă îndemânare tanti Vio, ne-a prezentat o lume întreagă de personaje de poveste care surprind prin autenticitate și frumusețe!

Mulțumim tanti Vio și vă așteptăm de fiecare dată cu mult drag la noi la Bunul Samaritean!

Suntem parte din comunitatea Centrelor Generații susținut de @Fundatia Regala Margareta a Romaniei și Fundația Bosch România.
#centrelegeneratii #voluntariseniori