Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

1 Iunie - "Ziua internationala a copilului" -Proiect ''SCOALA DUPA SCOALA CENADE" finantat de Fundatia Vodafone si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in cadrul Programului " Investitie in mediul rural 2017-2018"


1 Iunie - "Ziua internationala a copilului" a fost sarbatorita prin organizarea unei mese festive, a unor jocuri si competitii sportive, origami, dar si prin activitati dedicate promovarii idealurilor si drepturilor copilului.

"Ziua Invatatorului", zi speciala alaturi de managerul de proiect "Scoala dupa scoala Cenade"-domnul Sorin Marinescu care a desfasurat o serie de jocuri interactive cu implicarea copiilor si educatorilor specializati din cadrul proiectului.

Activitatile de informare si consiliere a parintilor au avut ca si scop constientizarea efectelor negative ale violentei in familie asupra dezvoltarii emotionale, cognitive si comportamentale a copilului, imbunatatirea relatiei parinte - copil.

La final de an scolar premierea bine meritata nu a intarziat sa apara cu diplome si jucarii frumoase primite de la Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.