Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

20 de ani Caritas

Organizația Humanitäre Hilfe Windesheim e.V., azi prezentă prin Doamna Edith Stoffel și Doamna Gutenberger la jubileul de 20 ani Caritas Blaj, susține un parteneriat din 2005 cu organizația Caritas Blaj.

Familiile Stoffel și Gutenberger membrii acestei organizații umanitare germane au expediat 51 de camioane cu ajutoare umanitare în ultimii 12 ani. Șapte dintre aceste transporturi au fost efectuate de Bernd și Alexander Stoffel ei înșiși membrii în această organizație.

Acest efort imens realizat de organizația Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. totalizează un număr de 25.000 de ore de muncă voluntară în care au prelucrat și trimis în România 612.000 kilograme ajutoare umanitare constând în haine, alimente, mobilier, etc. dar și ajutor financiar direct pentru proiectele derulate de Caritas.

Parteneriatul Organizației Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. și Caritas Blaj în acești 12 ani poate fi rezumat la o valoare de peste 500.000 Euro, sumă investită în proiectele Caritas Blaj care oferă servicii persoanelor cu probleme sociale în România.

Suntem cu toții norocoși că există un asemenea parteneriat între organizațiile noastre, Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. din Germania și Caritas Blaj din România care este pus în slujirea celor mai nevoiași dintre semenii noștri a declarat Edith Stoffel, președintele organizației germane.

La mulți ani Caritas Blaj!