Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Asociatia Caritas Mitropolitan Greco Catolic angajeaza îngrijitor bătrâni la domiciliu

Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj, angajeaza, in cadrul Directiei pentru persoane varstnice pentru Centrul de servicii de ingrijire si asistenta la domiciliu Teius, un îngrijitor bătrâni la domiciliu.

Cerinte ale postului:

- Certificat de calificare in meseria de „Ingrijitoare bătrâni la domiciliu”, obtinut in urma unui curs de calificare organizat de catre un Furnizor de formare profesionala acreditat de MMFPSPV si CNFPA.
- Disponibilitate la deplasari
- Cunostinte de operare PC constituie un avantaj
- Carnet de conducere categoria B constituie un avantaj
- Experienta in munca cu varstnicii constituie un avantaj

Persoanele interesate, pot transmite, in format electronic (scanat) CV-ul insotit de documentele de identitate si cele doveditoare ale calificarii si experientei ( copie act de identitate, copie diploma de studii, copie curs de formare, adeverinte/recomandari de la angajatori anteriori) la adresa de e-mail: secretariat@caritas-blaj.ro cu specificatia ”selectie îngrijitor ”, sau pot depune documentele in format fizic la sediul proiectului din Teius, Str. Horea, nr. 7, de luni pana vineri in intervalul orar 8-9.

Data limita de transmitere/depunere a documentelor este 19.07.2019, ora 16,00.

Informatii suplimentare la nr. de telefon : 0730588333.

Intocmit,
Director Directia pentru persoane varstnice
Nicoleta Palcu

Data:
05.07.2019