Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Caritas Blaj, 20 de ani de fapte bune

Sfântul Părinte Papa Francisc spunea în unul dintre mesajele sale transmise că fiecare faptă bună este o poezie pe care oamenii o scriu lui Dumnezeu.

Pe 21 Noiembrie de praznicul Intrării în Templu a Maicii Domnului, Caritas Blaj a prezentat Domnului un volum de poezii scrise din faptele bune realizate în cei 20 de ani de existență.

Jubileul de 20 de ani de la înființarea Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj a fost marcat și sărbătorit de angajații și prietenii Caritas într-un cadru solemn și spiritual în Catedrala Blajului, programul fiind urmat de prezentarea unor filme care au încercat sa reflecteze și să pună în lumină prin câteva cadre munca și activitatea desfășurată de organizație în cei 20 de ani de viață.

Cu această ocazie, Preafericirea Sa Lucian Cardinal Mureșan, întemeietorul acestei opere de Caritate din Biserica noastră, a transmis un cuvânt de mulțumire și de încurajare responsabililor și operatorilor Caritas. În cadrul evenimentului din Catedrală a fost acordată Medalia Arhiepiscopală Majoră „Caritas in Veritate”, unui număr de 9 persoane; 8 angajați ai Caritas care de 20 de ani își desfășoară activitatea în cadrul acestei organizații bisericești și Doamnei Edith Stoffel reprezentantă a organizației germane Humanitare Hilfe Windesheim pentru cei peste 10 ani de sprijin oferit Caritas Blaj.

Programul s-a încheiat printr-o agapă unde angajații Caritas au sărbătorit într-un cadru destins cele două decenii de existență.

Ad majorem Dei gloriam,
Biroul PR Caritas Blaj