Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Caritas Blaj a organizat un al doilea târg al furnizorilor şi serviciilor pentru copii şi tineri cu dizabilităţi la Mureş

Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj mulţumeşte tuturor participanţilor la Târgul furnizorilor şi serviciilor pentru copii şi tineri cu dizabilităţi ce a avut loc în data de 31 martie 2016 în incinta Fundaţiei Transilvana Alpha. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare a furnizorilor de profil din judeţul Mureş.

Evenimentul a fost parte a activităţilor derulate în cadrul proiectului ”Retea de servicii mobile de recuperare complexa la domiciliu pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural” - proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în Romania. În cele ce urmează vă oferim un album foto cu cele mai reuşite momente.

Vicepreşedintele Caritas România - Pr. Nicolae Anuşcă şi Managerul de proiect, d-na director Ancuţa Sălcudean mulţumesc tuturor participanţilor şi reprezentanţilor ONG-urilor de profil prezente la eveniment pentru implicare şi contribuţia fiecăruia la reuşita acestui târg.

Mulţumiri deosebite partenerilor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea târgului: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mureş şi Fundaţia Transilvana Alpha!