Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Caritas Blaj aduce bucurie de Crăciun la 1500 de familii

Caritas Mitropolitan Blaj a distribuit și în acest an peste 400 de pachete de Crăciun persoanelor vârstnice și familiilor nevoiașe grație ajutorului primit din partea Asociației Humanitaere Hilfe Windesheim -Germania și Kulturfrauen Harxheim-Germania și peste 1000 de cadouri de Crăciun la peste 1000 de copii proveniți în cea mai mare parte din medii sociale cu condiții precare, cu sprijinul Rumaenien Hilfe Planig-Germania, Aktion Hoffnung Laupheim - Germania, Parohia Zurndorf - Austria. 750 dintre aceste cadouri de Crăciun au fost dăruite copiilor în cadrul unor serbări și festivități organizate în 20 de comunități greco-catolice din cadrul Arhieparhiei noastre.

Mulțumim tuturor binefăcătorilor, prietenilor și partenerilor Caritas Blaj care și în acest an prin generozitatea și disponibilitatea lor au adus în Romania bucurie acestor familii și copii.

Domnul să le răsplătească însutit darul!
Team Caritas Blaj