Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Caritas Blaj - colindat de această dată de seniori

Grupul de voluntari seniori ai Centrului de Îngrijire la Domiciliu din Târnăveni au vizitat joi, 8 decembrie 2016, Caritas Blaj unde au colindat o parte din personalul organizației din Blaj.

În această lună se încheie un proiect frumos la Târnăveni - întitulat foarte sugestiv: Stil de viaţă sănătos - îmbătrânire activă.

Proiectul a fost cofinanţat de către Primăria Târnăveni şi Caritas Mitropolitan Blaj pe parcursul a 12 luni, ultimele activităţi derulându-se în această lună.

Mulţumindu-le pentru colind şiprezenţă, directorul general al Caritas-ului Mitropolitan - Pr. Nicolae Anuşcă le-a mai spus că: "cel mai frumos lucru pentru om este să dăruiască ceva iar faptul că seniorii voluntari din Târnăveni şi-au dăruit în acest an timpul lor liber spre folosul celorlalţi, este cel mai frumos dar de Crăciun".

Bucuria acestui moment a fost atât de partea oaspeţilor cât şi a gazdelor, care s-au pregătit cu o mică gustare şi cu cadouri de Crăciun trimise special de către un alt grup de voluntari seniori din Germania - Frauengemeinschaft Hackenheim. "Dumnezeu să vă dea sănătate şi putere ca voluntariatul dumneavoastră să nu se incheie aici!" - le-a mai transmis în încheie d-a Nicoleta Palcu în calitate de director al Direcţiei pentru Persoane Vârstnice în cadrul Caritas-ului Mitropolitan Blaj.

Centrul de comunicare Caritas Blaj