Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Caritas Blaj prezent la pelerinajul din Lourdes

Caritas Blaj este prezent în Franţa la pelerinajul european de la Lourdes, pelerinaj organizat de Caritas Europa cu ocazia Anului Milostivirii în perioada 23-26 Mai 2016. Organizaţia noastră este reprezentată de către doamna Diana Porutiu, operator social (asistent social) la Centru de prevenire si consiliere antidrog în Braşov şi un beneficiar al Centrului Caritas Bunul Samaritean Blaj (elev blăjean cu numele Alin Floca).

Cei doi participanţi Caritas Blaj la pelerinajul de la Lourdes vor avea o prezentare, pe care o vor sustine în faţa a sute de reprezentanţi ai organizaţiilor Caritas din Europa reuniti în cadrul Conferinţei Regionale Caritas Europa.

Din România mai sunt prezenţi la eveniment alte şase persoane (operatori sociali şi beneficiari ai Caritas) însoţite de Preşedintele Caritas România, Pr. Egidiu Condac. Evenimentul din Franţa se derulează sub deviza: Uniţi în fraternitate pentru mai multă solidaritate în Europa.