Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru părinţi şi copii “ Bunul Samaritean” - a împlinit un an

Asociația Caritas furnizează activități de consiliere și sprijin pentru părinți și copii prin intermediul Centrului de Consiliere și Sprijin pentru părinți și copii „Bunul Samaritean” începând cu anul 2017. La inceputul lunii februarie centrul a împlinit un an de activitate. O echipă de profesioniști specializați în munca cu familia și copilul formată din psiholog, asistent social și educator specializat, oferă consiliere psihologică individuală şi de grup pentru copii şi părinţi. În cadrul serviciului sunt organizate o serie de activităţi culturale, de socializare şi petrecere a timpului liber, de educare nonformală, destinate copiilor.

Serviciile centrului se adresează părinţilor care întâmpină dificultăţi în relaţiile cu copiii lor, şi copiilor care manifestă probleme emoţionale, comportamentale, de adaptare şcolară etc. Părinţii sunt sprijiniţi să-şi dezvolte abilităţile parentale, să înţeleagă nevoile copiilor, să comunice adecvat cu aceştia, să utilizeze disciplinarea pozitivă, să-şi accepte necondiţionat copilul şi totodată să fie părinţi echilibraţi şi raţionali.

Grupurile de consiliere pentru copii vizează învăţarea gestionării emoţiilor negative, creşterea motivaţiei şcolare, dezvoltarea gândirii sănătoase, raţionale şi oferă copiilor oportunitatea de autocunoaştere şi contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor cu ceilalţi.

TOATE SERVICIILE SUNT GRATUITE, OFERITE ÎNTR-UN MEDIU PRIETENOS, ACCESIBIL, DE ÎNCREDERE!

Centrul de Consiliere şi Sprijin pentru părinţi şi copii „Bunul Samaritean” este situat în Blaj, str. Mitropolit Andrei Şaguna, nr. 20, persoană de contact - coordonator centru Costea Diana, telefon 0730588325.