Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Centrul de zi Cenade își continuă activitatea cu copiii în mediul online

Cei 25 de copii beneficiari ai proiectului ”ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ CENADE” finanțat de către Fundația Regală Margareta a României prin Programul ”Investiție în mediul rural 2019-2020” au primit, în această lună, cu sprijinul Fundației Vodafone Romania, 25 de tablete si 25 de cartele cu acces la internet. Această donație ne permite să continuăm activitățile socio-educative și de suport cu beneficiarii în această perioadă de criză, oferindu-le posibilitatea de a-și forma abilități noi de utilizare a tehnicilor moderne de comunicare si învățare asistata de tehnologie.

Cea mai mare parte a beneficiarilor nostri, provin din medii defavorizate, unde, nu au dispus până în acest moment de tehnica necesara pentru accesarea învățământului cu predare on line, primirea acestor tablete reprezentînd totodată o soluție de creștere a accesului la educație și dezvoltare personală a acestor copii.

În numele beneficiarilor și a angajaților Centrului de zi Caritas Cenade, mulțumim pentru sprijinul acordat Fundației Regale Margareta a României și Fundației Vodafone Romania!

În portofoliul de servicii al Caritas Blaj mai există încă alte patru centre de zi care sunt frecventate de alti 75 de copii proveniți din medii sociale vulnerabile, aceștia de asemenea au nevoie și așteaptă ca cineva să le ofere această posibilitate de a beneficia de tehnologie pentru a avea acces la învățare. Sperăm ca exemplul de responsabilitate și solidaritate oferite de Fundația Regală Principesa Margareta a României și de Fundația Vodafone România să fie urmat și de alte organizații și binefăcători care pun în centrul omul cu nevoile și problemele sale.


Proiect " Școala după Școală Cenade" finanțat de Fundația Regală Margareta a României și Fundația Vodafone România.