Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Centrul social multifunctional inaugurat azi la Tarnaveni

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj inaugurează de la ora 12,00, la Târnăveni, una dintre cele mai mari investiții în domeniul social din Regiunea de dezvoltare Centru.

Este vorba de Centrul Social pentru persoanele vârstnice „Sfânta Lucia„ care a avut un buget de implementare de circa 320.000 de euro, din care 60% sunt fonduri europene iar restul sunt fonduri Caritas.

Centrul înglobează 3 tipuri de servicii sociale și anume, un centru de zi de asistență și recuperare, un centru de servicii de îngrijire și asistență la domiciliu și o cantină socială. Toate cele 3 servicii sunt destinate exclusiv seniorilor, persoanelor vârstnice.

La evenimentul de lansare sunt prezenți directorii tuturor organizațiilor Caritas din România, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Centru dar și ai instituțiilor donatoare.

Autor: Cristina Bulbescu

Articol preluat de pe Radio Romania Targu Mures