Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Consiliul Director - Caritas Mitropolitan Blaj 2013

Consiliul Director al Caritas-ului Mitropolitan Blaj s-a intrunit vineri la ora 9 pentru a adopta executia bugetara pe anul 2012 si a aproba proiectul de buget pentru anul 2013. Timp de 3 ore staful organizatiei neguvernamentale a prezentat proiectele derulate in decursul anului precedent propunand pentru acest an proiecte care sa vina in intampinarea problemelor celor mai nevoiasi dintre oameni.

Lucrarile Consiliului Director au fost onorate de prezenta PS Claudiu Pop - Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore a Bisericii Greco Catolice din Romania.

Analiza oportunităţii dezvoltării unor proiecte în centrele urbane mari de pe teritoriul Arhieparhiei de Alba Iulia şi Fagăraş a ramas pe mai departe un obiectiv important pentru Caritas Blaj. Deasemenea prioritat ramane si finalizarea lucrarilor de reabilitare a Centrului Social Multifunctional "Bunul Samaritean - Blaj" in Casa Hl. HIldegard von Bingen.