Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Donatie de vopsele de la Schulz Culori SRL Sibiu

„Schulz Culori SRL” Sibiu, o prezenta caritabila pe piata româneasca
Sunt cinci ani de colaborare si cooperare între „Caritas Mitropolitan Blaj” si asociatia umanitara „Humanitären Hilfe Windesheim e.V.” Germania în sprijinul persoanelor si familiilor nevoiase din patru judete ale Transilvaniei.
În aceasta perioada, peste 20 de transporturi umanitare cu alimente, articole de igiena, îmbracaminte, mobila, scaune pentru invalizi, etc. au ajuns la Blaj.

De curând, acestei activitati i s-a alaturat si compania „Schulz Culori” din Sibiu, care a donat catre „Caritas Mitropolitan Blaj” vopsele, lacuri si baituri în cantitate de cca. 70 tone, la o valoare totala de aprox. 70.000 €. Donatia se înscrie în ceea ce d-l Michael Schulz, proprietarul firmei, a declarat ca este o mare dorinta a domniei sale, respectiv de a „prelua si responsabilitati sociale, acolo unde este prezent ca om de afaceri”.

La eveniment au participat directorul organizatiei „Caritas”, parintele Nicolae Anusca, si secretarul general, Claudiu Nicusan. Au fost de fata doi reprezentanti ai asociatiei umanitare germane, primarul din Windesheim d-l Wolfgang Zimmer, si d-l Raimund Gutenberger iar din partea companiei Schulz Culori SRL Sibiu directorul general Calin Mesea. „Caritas Blaj” interactioneaza prin proiectele sociale cu oameni din diferite zone ale Transilvaniei - Blaj, Brasov, Sibiu, Medias, Ludus, Tarnaveni, Teius – dorind sa schimbe «culoarea gri» a vietii multora dintre ei.

Recenta donatie generoasa facuta de firma „Schulz Culori” se alatura sprijinului continuu dat de ”Humanitären Hilfe Windesheim e.V.” acestor oameni nevoiasi. Toate imobilele în care se deruleaza proiectele sociale, educative, religioase vor primi culori care dau viata. In numele tuturor beneficiarilor sai, „Caritas Mitropolitan” multumeste, pe aceasta cale, domnului Michael Schulz si firmei sale. Windesheim se afla în apropierea localitatii Langenlonsheim, unde îsi are sediul firma ”Schulz Farben - und Lackfabrik GmbH”. De mai bine de 40 de ani, firma Schulz este unul dintre cei mai stabili producatori de vopsele si lacuri, din Germania. Începutul a fost dat de Dieter Schulz, în 1966, cu proiectul economic „Pinsel-Schulz”.

Firma familiei Schulz s-a specializat în dezvoltarea, vânzarea si managementul brandului în comert si a convins prin ideile inovatoare în domeniu si calitatea deosebita a produselor sale. În mai bine de 40 de ani, s-a facut schimbul de generatii, în prezent firma fiind condusa de membrii acestei familii: Dieter, Herta si Michael Schulz, carora, din 1 martie 2006, li s-a alaturat Alexander Böhler. Astazi ”Schulz Farben - und Lackfabrik GmbH” este cunoscuta ca un producator de vopsele cu renume international si cu mai mult de 200 de angajati.

Datorita celor peste 900 de retete proprii de vopsele si lacuri, firma poate multumi aproape orice dorinta a clientilor interesati de produse din aceasta categorie, extinzându-se pe piata est-europeana, în peste 15 tari, si China. Începând cu anul acesta, „Schulz Culori” SRL este prezenta si în Sibiu, adaptându-se foarte bine cerintelor pietei românesti de profil. Conducerea Organizatiei Caritas Mitropolitan Blaj