Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Investiții masive în retehnologizarea Spălătoriei și Curățătoriei Ecologice a organizației Caritas Blaj

In cadrul organizației Caritas funcționează de aproape 10 ani o Spălătorie și Curățătorie Ecologică pentru articole textile, localizată în localitatea Blaj. Această structură de economie socială funcționează cu statutul de unitate protejată, in cadrul acesteia desfăşuraându-şi activitatea trei persoane cu dizabilități.

Atenția deosebită acordată clienților și segmentului de piață specific, dar și grija pentru mediul înconjurător, au fost motivele principale care au stat la baza unor investiții deosebite în tehnologie, investiţie care a depăşit valoarea de 35.000 Euro.

Strategia asumată și promovată de Caritas pe parcursul celor 20 de ani de existență este de a dezvolta proiecte sociale și economice durabile care să vină în slujba comunității, să protejeze mediul înconjurător și să fie profitabile din punct de vedere economic.

Achiziționarea unei mașini de curățat și a unei mașini de spălat industriale de mare capacitate oferă posibilitatea unității noastre să ocupe un loc de top pe acest segment de piață în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite și în același timp, să facă față noilor exigențe europene în materie de protejare a mediului.

Investiția realizată a fost posibilă prin sprijinul partenerilor Caritas Blaj din Germania, Austria și Italia, dar și din profiturile realizate în cadrul acestei unități protejate de economie socială, pe parcursul celor 10 ani de funcționare.

Folosim acest prilej pentru a mulțumii tuturor partenerilor și sponsorilor noștri, clienților noștri care au investit în noi încredere și nu în ultimul rând, echipei noastre de la Spălătoria şi Curăţătoria Ecologică.

Deviza, „Ai spălat, ai ajutat”, rămâne motivația și inspirația noastră permanentă.

Echipa: Braşovean Mărioara, Cristea Elena, Dondoş Teodora, Sărătean Adriana, Dumitriu Mihai, Nitu Teodor Romică şi Savu Laurenţiu.

Biroul PR Caritas Blaj