Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

La Caritas și în 2019 vine Crăciunul cu cadouri

Așa cum suntem deja obișnuiți de mai mulți ani și în acest Advent prin bunăvoința partenerilor din Germania si de la noi din țară au fost distribuite peste 1000 de cadouri de crăciun (Weihnachtsgeschenke), familiilor nevoiașe, copiilor cu dizabilități, copiilor săraci, vârstnicilor și bolnavilor care beneficiază de serviciile Caritas Blaj dar si copiilor din mai multe parohii greco-catolice din cadrul Arhieparhiei de Blaj.

În numele beneficiarilor noștri mulțumim pentru generozitate și bunăvoință prietenilor:

• Humanitaere Hilfe Windesheim e.V. personal Doamnei Edith Stoffel
• Rumänienhilfe Planig e.V. personal Parintelui Diakon Bodo Stumpf
• Asociația Banca pentru Colectarea și Distribuirea Alimentelor București

Mesajul de Crăciun este: Dumnezeu vine la noi pentru ca să ne întâlnească.

Isus ne arată dragostea lui și ne oferă un mod de a reuși în viața noastră. Acest lucru se întâmplă atunci când ne „întoarcem”: la el și prin El la semenii noștri.

Din străfundul inimii să ne arătăm disponibilitatea de a experimenta noi aventuri interioare în lumina și bucuria Crăciunului: încetraea dezbinărilor și certurilor, renunțarea la prejudecăți, împărtășirea dreptății, daruirea iubirii.

Cu fiecare cadou dăruit, Caritas dorește să transmită tuturor bucuria Nașterii Domnului și sentimentul profund că toți suntem copiii lui Dumnezeu prin venirea Fiului Său printre noi.

Cu mulțumiri binefăcătorilor noștri și cu doriri de bine beneficiarilor noștri, colectivul Caritas Blaj vă dorește un Crăciun binecuvântat.

Biroul PR în numele întregului colectiv Caritas
Blaj, decembrie 2019