Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

La Caritas și în acest an vine Crăciunul cu cadouri

Așa cum suntem deja obișnuiți de mai mulți ani și în acest Advent prin bunăvoința partenerilor din Austria și Germania au fost distribuite aproximativ 1000 de cadouri de crăciun (Weihnachtsgeschenke), familiilor nevoiașe, copiilor cu dizabilități, copiilor săraci, vârstnicilor și bolnavilor care beneficiază de serviciile Caritas Blaj.

În numele beneficiarilor noștri mulțumim pentru generozitate și bunăvoința prietenilor:

• din parohia Sfântul Gordianus din Bad Kreuznach-Planig-Germania, personal Părintelui Diacon Bodo Stumpf, care ne-au trimis peste 800 pachete de crăciun

• din parohia Sfântul Martin din Donnerskirchen-Austria, personal Părintelui Guenther Kroiss pentru cele 200 de pachete de crăciun.

Bucuria o experimentăm fiecare dintre noi în preajma sărbătorilor de Crăciun; dincolo însă de sentimentul bucuriei adus de cadouri, bucuria trebuie să fie trăirea izvorâtă din ieslea Bethlehemului pentru fiecare din noi și din convingerea profundă că prin venirea lui Isus pe pământ suntem eliberați, prețuiți și iubiți de Dumnezeu.

Cu fiecare cadou dăruit, Caritas dorește să transmită tuturor bucuria Nașterii Domnului și sentimentul profund că toți suntem copiii lui Dumnezeu prin venirea Fiului Său printre noi.

Cu mulțumiri binefăcătorilor noștri și cu doriri de bine beneficiarilor noștri, colectivul Caritas Blaj vă dorește un Crăciun binecuvântat.

Biroul PR în numele întregului colectiv Caritas