Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Luni, 27 februarie: Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" la Caritas Blaj

Pentru al şaptelea an consecutiv, Caritas Blaj organizează "Bazarul Primăverii", sub acest generic având loc tradiţionalul Târg de mărţişoare, unde, în acest an, vor fi scoase la vânzare peste 1.000 de mărţişoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj şi din mediul rural, elevi ai şcolilor si proiectelor participante. Evenimentul se va desfăşura în faţa sediului Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, Nr. 8, luni 27 februarie 2017, începând cu ora 11.00. Sumele strânse din vânzarea mărţişoarelor vor fi utilizate pentru organizarea activităţilor şcolare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ, transmit organizatorii.

Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" este o activitate cu caracter socio-educativ şi comunitar, care se desfăşoară sub forma unui atelier de creaţie cu ocazia sărbătorilor de primăvară.

Acţiunea are ca scop dezvoltarea şi consolidarea unui model de colaborare şi bune practici între cadrele didactice, specialiştii din instituţiile din mediul urban şi rural, învăţământ de masă şi special, şi domeniul social, pe de o parte, şi elevi, copii şi tineri, pe de altă parte, aparţinând acestor instituţii.

Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" se va desfăşura luni, 27 februarie 2017, în faţa sediului central Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, Nr. 8, începând cu ora 11.00.

Oferta de mărţişoare este foarte generoasă şi în acest an, fiind scoase la vânzare peste 1.000 de mărţişoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj şi din mediul rural, elevi ai şcolilor si proiectelor participante. Sumele strânse din vânzarea mărţişoarelor vor fi utilizate pentru organizarea activităţilor şcolare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ, ne-a informat asistentul social Diana Costea, reprezentant al organizatorilor târgului de mărţişoare de la Caritas Blaj.

Acţiunea este organizată de Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile Cel Mare" Blaj, "Echipa mobilă de recuperare complexă la domiciliu pentru copii şi tineri cu dizabilităţi din mediul rural Alba", Proiectul "Bunul Samaritean" Blaj, Centrele de zi pentru copii din Bucerdea Grânoasă, Cenade şi Cetatea de Baltă, în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, Şcoala Gimnazială "Ion Pop Reteganul" Sâncel, Şcoala Gimnazială "Ioan Maiorescu" Bucerdea Grânoasă, Şcoala Gimnazială "Ion Agârbiceanu" Cenade, Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Cetatea de Baltă, Servicii Comunitare pentru Protecţia Copilului Blaj şi Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Blaj.

Nicu Goga

preluare articol RADIO BLAJ