Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Luni, 29 februarie 2016, Târgul Mărţişorului la Caritas Blaj

Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" se va desfăşura, în acest an, luni, 29 februarie, în faţa sediului central Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, numărul 8, începând cu ora 11.00. Ajuns la editia a şasea, "Bazarul Primăverii" este o activitate cu caracter socio-educativ şi comunitar, desfăşurată, sub forma unui atelier de creaţie, cu ocazia sărbătorilor de primăvară. Oferta de mărţişoare este foarte generoasă şi în acest an, peste 1.000 de mărţişoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj şi din mediul rural, urmând a fi scoase la vânzare.

Acţiunea are ca scop dezvoltarea şi consolidarea unui model de colaborare şi bune practici între cadrele didactice, specialiştii din instituţiile din mediul urban şi rural, învăţamânt de masă şi special şi domeniul social, pe de o parte, şi elevi, copii şi tineri, pe de altă parte, aparţinând acestor instituţii.

Târgul de mărţişoare "Bazarul Primăverii" se va desfăşura, în acest an, luni, 29 februarie, în faţa sediului central Caritas Blaj, din Bulevardul Republicii, numărul 8, începând cu ora 11.00.

Oferta de mărţişoare este foarte generoasă şi în acest an, fiind scoase la vânzare peste 1.000 de mărţişoare, realizate de aproximativ 600 de copii din Blaj şi din mediul rural, elevi ai şcolilor şi proiectelor participante. Sumele strânse din vânzarea mărţişoarelor vor fi utilizate pentru organizarea activităţilor şcolare extracurriculare sau cu caracter socio-educativ.

Acţiunea este organizată de Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfântul Vasile Cel Mare" Blaj, Proiectul "Reţea de servicii mobile de recuperare complexă pentru copii şi tineri cu dizabilităti din mediul rural - Alba”, Proiectul "Bunul Samaritean" Blaj, Centrele de zi pentru copii din Bucerdea Grânoasă şi Cenade, toate din cadrul Caritas Blaj, în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, Şcoala Gimnazială "Ion Pop Reteganul" Sâncel, Şcoala Gimnazială "Ioan Maiorescu" Bucerdea Grânoasă, Şcoala Gimnazială "Ion Agârbiceanu" Cenade, Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Cetatea de Baltă, Servicii Comunitare pentru Protecţia Copilului Blaj şi Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Blaj, ne-a informat Diana Costea, asistent social în cadrul Caritas Blaj.

Articol preluat Radio BLAJ