Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Martisorul bucuriei 2016

Copiii beneficiari ai proiectului Retea de Servicii de Recuperare complexa pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural au participat pentru al doilea an consecutiv la Bazarul Primaverii, eveniment initiat si derulat de catre Asociatia Caritas Blaj si Liceul Greco-Catolic Sf Vasile cel Mare.

Ajuns la editia a sasea, "Bazarul Primaverii" este o activitate cu caracter socio-educativ si comunitar, desfasurata sub forma unui atelier de creatie. Actiunea are ca scop dezvoltarea si consolidarea unui model de colaborare si bune practici intre cadre didactice, specialistii din domeniul social din mediul rural si urban, invatamantul de masa si special, pe de o parte, si elevi, copii si tineri, pe de alta parte.

Martisoarele si felicitarile confectionate de catre copii au fost expuse si propuse spre vanzare tuturor celor asteapta si se bucura de venirea primaverii.

Alaturi de organizatori Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfantul Vasile Cel Mare" Blaj si Asociatia Caritas Blaj prin Proiectul "Reţea de servicii mobile de recuperare complexă pentru copii şi tineri cu dizabilităti din mediul rural - Alba”, Proiectul "Bunul Samaritean" Blaj, Centrele de zi pentru copii din Bucerdea Grânoasă şi Cenade, toate din cadrul Caritas Blaj, în parteneriat cu Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, Şcoala Gimnazială "Ion Pop Reteganul" Sâncel, Şcoala Gimnazială "Ioan Maiorescu" Bucerdea Grânoasă, Şcoala Gimnazială "Ion Agârbiceanu" Cenade, Şcoala Gimnazială "Ştefan cel Mare" Cetatea de Baltă, Servicii Comunitare pentru Protecţia Copilului Blaj şi Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Blaj.

Multumim tuturor!