Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Operator date personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice (se precizeaza si acest act normativ, dupa caz) ASOCIATIA CARITAS MITROPOLITAN GRECO-CATOLIC BLAJ are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: IMPLEMENTARE PROIECTE FINANTATE IN CADRUL POSDRU 2007-2013.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare PENTRU A BENEFICIA DE SERVICII IN CADRUL PROIECTELOR FINANTATE IN CADRUL POSDRU 2007-2013. Refuzul dvs. determina IMPOSIBILITATEA INCLUDERII D-VOASTRA IN GRUPUL TINTA AL PROIECTULUI.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: PERSOANA VIZATA, REPREZENTANTI LEGALI AI PERSOANEI VIZATE, PARTENERI CONTRACTUALI AI OPERATORULUI, AUTORITATI PUBLICE CENTRALE/ LOCALE, SERVICII SOCIALE SI DE SANATATE, INSTITUTII DE INVATAMANT SI EDUCATIE, ASOCIATII SI FUNDATII, ANGAJATORUL, AGENTII DE SELECTIE SI PLASARE A FORTEI DE MUNCA.

Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de ASOCIATIA CARITAS MITROPOLITAN GRECO-CATOLIC BLAJ?

□DA □NU

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ASOCIATIA CARITAS MITROPOLITAN GRECO-CATOLIC BLAJ. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra vor fi transferate in - (precizati statele), in vederea - (se precizeaza scopul transferului datelor in strainatate)."

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Textul in format pdf il puteti descarca de aici .