Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Orienteză 2% spre Caritas și redirecționează-ți viața spre Inima Bisericii!

Apel pentru redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit în favoarea vârstnicilor imobilizați la domiciliu și a copiilor cu dizabilități.

Asociația Caritas face un apel către toți simpatizanții, membrii și oamenii de bună credință care să orienteze procentul de 2% din impozitul pe venit pentru susținerea serviciilor pe care organizația le desfășoară de 20 ani în folosul vârstnicilor și copiilor cu dizabilități.

Cu toții cunoaștem angajamentul constant al Asociației Caritas pe care îl investește în mod concret în sprijinirea bunicilor noștri imobilizați la pat sau la domiciliu și a copiilor cu dizabilități. Angajații Caritas sunt prezenți zilnic în casele în care trăiesc persoane vârstnice cu probleme sociale și de sănătate, copii și tineri cu dizabilități, oferindu-le acestora îngrijire și atenție sau sprijinindu-i cu obiecte și dispozitive medicale (cârje, scaune rulante, paturi medicale, etc).

Activitatea angajaților Caritas presupune pe lângă competențe și cunoștințe și foarte multă dăruire și inimă, altfel nu se poate înțelege cum zi de zi oamenii Caritas rezistă și trăiesc prezența bolii și neputinței alături de semenii lor pe care îi îngrijesc oferindu-le speranță și bucurie.

Apelul nostru se orientează către cei cu inimă mare care prin sprijinul lor pot oferi posibilitatea operatorilor Caritas să-și continue munca și să se dedice în continuare cu inima deschisă în îngrijirea celor mai necăjiți dintre semenii noștri și a le aduce astfel un zâmbet pe chipul lor apăsat de povara bolii și bătrâneții.

Formularele necesare pentru cei care doresc sa orienteze 2% pentru Caritas se pot găsi la Sediul Caritas din Blaj, str. Republicii, nr. 8 sau se pot obține de la oricare dintre angajații Caritas.

Investește în Caritas…, investește în Inima Bisericii!