Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Posturi vacante

ASOCIATIA CARITAS MITROPOLITAN GRECO-CATOLIC BLAJ cu sediul in Blaj, str. Republicii nr.8, jud Alba organizeaza in perioada 02.04-15.04.2016 SELECTIE DE PERSONAL in cadrul CENTRULUI EDUCATIONAL COMUNITAR PROROMANES TEIUS.

Proiectul isi propune cresterea accesului copiilor la programe socio- educationale de sprijin pentru sustinerea integrarii lor scolare si sociale viitoare si prevenirea fenomenului parasirii timpurii a scolii.

Posturile vizate sunt urmatoarele:

1 Asistent social, Norma – 8h/zi

Cerinte minime: studii superioare de Asistenta sociala finalizate cu Diploma de licenta, atestat de libera practica
Atributii: va asigura si coordonarea generala a activitatii centrului, evaluarea initiala si periodica a grupului tinta, selectia beneficiarilor, planificarea activitatii echipei, monitorizarea activitatii, pregatirea si derularea unor campanii comunitare de constientizare a importantei educatiei

1 Psiholog, Norma – 8h/zi

Cerinte minime: studii superioare de psihologie, finalizate cu Diploma de licenta, drept de libera practica

Atrubutii: selectia si evaluarea beneficiarilor copii, parinti, oferirea serviciilor de informare si consiliere parentala, orientare si consiliere pentru copii, organizarea si derularea activitatii retelei locale a specialistilor in domeniul socio-educational, organizarea programului Scoala parintilor.

2 Educatori specializati Norma – 4 h/zi/ post

Cerinte minime: studii in domeniul educational
Atributii: coordoneaza activitatile educationale, recreative si de socializare, formare de deprinderi de viata independenta

1 ingrijitor, Norma intreaga- 8 ore/ zi

Cerinte minime: studii minime obligatorii, prin exceptie 8 clase

Atributii: asigura igienizarea spatiului Centrului

PROIECTUL ESTE FINANTAT CU SPRIJINUL FINANCIAR AL PROGRAMULUI RO10-CORAI, PROGRAM FINANTAT DE GRANTURILE SEE 2009-2014 SI ADMINISTRAT DE FONDUL ROMAN DE DEZVOLTARE SOCIALA.

Candidaţii interesaţi pot trimite până la data de 15.04.2016 un Curriculum vitae si copii ale documentelor de studiu la sediile Asociatiei din Blaj, str. Republicii nr 8 sau din Teius, str. Horea nr 7 sau la e-mail secretariat@caritas-blaj.ro, cu mentiunea pentru Centrul educational Teius.

Pentru relatii suplimentare va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0258712228.