Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Proiect "Scoala dupa scoala Cenade" Finantat de Fundatia Vodafone Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in cadrul programului "Investitie in Mediul Rural 2018-2019".

In cadrul atelierelor de creatie, beneficiarii programului "Scoala dupa scoala Cenade", au realizat lucrari prin tehnica origami, sub atenta indrumare a voluntarilor, pentru Proiectul "Vino si tu in lumea minunata Origami", activitate in parteneriat cu Scoala Gimnaziala "Ion Bianu" Valea Lunga.

Consilierea de grup din cadrul activitatii "Scoala Parintilor" a avut ca si tema " Cum sa fii partener de incredere in relatia cu copilul tau?", parintii imbunatatindu-si competentele parentale si constientizand importanta unei relatii armonioase parinte - copil.

Consilierea psihologica individiuala si de grup a copiilor, asigura suport emotional si psiho afectiv pentru buna lor dezvoltare personala si emotionala.

Valorificarea experientei varstnicului voluntar, are loc si in atelierul de muzica, unde copiii isi dezvolta talentul muzical de a canta la mandolina si chitara.