Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Sănătatea ta este sănatatea comunității tale!

Campania de informare și conștientiezare derulată sub acest slogan răspunde uneia din cele mai actuale teme ale momentului care afectează persoane și comunități – cum prevenim infectarea cu virusul SARS -CoV -2 și cum limităm răspânderea acestuia .

Campania desfășurată în cadrul proiectului Stil de viață sănătos pentru comunitatea roma din localitățile Bucerdea Grânoasă și Cenade din județul Alba, proiect finanțat de către Agenția Națională pentru romi, se dorește a fi o modalitate de responsabilizare si conștientizare a comunității locale.

In localitățile beneficiare, Bucerdea Granoasă și Cenade din județul Alba, personalul de specialitate împreună cu voluntarii au oferit informații de actualitate, deplasându-se în comunitate și distribuind materiale informative și de promovare, oferind consiliere pentru persoanele interesate.

Furnizarea de informații a fost acompaniată de posibilitatea de monitorizare a stării de sănatate a polulației prin organizarea de standuri stradale. Totodată au fost prezentate masurile uzuale de preventie, igienizarea și dezinfecția corectă a mâinilor, purtarea corectă măștii, etc.