Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Saptamana Nationala a Voluntariatului

PROIECT "SCOALA DUPA SCOALA CENADE" FINANTAT DE FUNDATIA VODAFONE SI FUNDATIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMANIEI IN CADRUL PROGRAMULUI "INVESTITIE IN MEDIUL RURAL 2017 - 2018"

Saptamana Nationala a Voluntariatului , editia a XVII-a, 14 - 20 mai 2018 a fost un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

Cei patru voluntari din cadrul Proiectului "Scoala dupa scoala Cenade" se implica in activitati educative, sportive, recreative, interactive si de socializare, activitati pentru dezvoltarea unor deprinderi de viata independenta. Le multumim pe aceasta cale pentru suportul, vointa, rabdarea si dorinta de a face bine, de a aduce cateva clipe de neuitat pentru copiii care provin din familii cu o situatie economica deficitara.