Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Scoala dupa Scoala Cenade - ianuarie 2018

In cursul lunii ianuarie 2018, Centrul de zi Cenade a primit vizita d-lui Marinescu Vasile Sorin - Responsabil Proiect "Scoala dupa Scoala Cenade" finantat de Fundatia Vodafone si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei in cadrul Programului "Investitie in Mediul Rural 2017 - 2018". Cunoasterea beneficiarilor, daruri bine-venite, aniversarea unei zile de nastere, cursul de dezvoltare a aptitudinilor de comunicare cu copiii si metode nonformale de educatie, au fost parte integranta a acestei intalniri.

Luna ianuarie a adus cu sine si prima joaca in zapada curata, moale si deasa, bun prilej de bucurie si voie buna.

Activitatile de creatie i-au ajutat pe copii, sa-si dezvolte anumite abilitati si deprinderi prin utilizarea tehnicilor Origami, multe din lucrari fiind prezentate la Concursul" Vino si tu in lumea minunata Origami", ca urmare a Acordului de parteneriat cu Scoala Gimnaziala" Ion Bianu" Valea Lunga.

Sprijinul oferit in rezolvarea temelor scolare, masa de pranz, activitatile de recreere si socializare orientate spre cunoastere si relationare cu ceilalti copii, activitatile de consiliere psihologica, asistenta si suport specializat in vederea reabilitarii / reintegrarii, sunt de un real folos pentru familiile beneficiare a proiectului "Scoala dupa scoala Cenade".