Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Scrisoare de mulțumire către Societatea Națională de Transport Gaze Naturale TRANGAZ S.A. cu sediul în MEDIAȘ

Către Membrii Consiliului de Administrație a S.N.T.G.N. TRANSGAZ SA MEDIAȘ

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj vă mulțumește pentru susținerea și sprijinul pe care l-ați acordat Centrului de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus” Mediaș.

Gratitudinea pe care v-o transmitem este în primul rând în numele celor peste 40 de copii cu dizabilități, care beneficiază de terapie, recuperare și reabilitare specializată în acest centru.

Cu ajutorul acestei finanțări primite din partea Dumneavoastră, Centrul nostru de recuperare își poate continua activitatea în perioada următoare și se vor putea asigura astfel materialele și echipamentele specifice necesare pentru specialiștii noștri pentru a putea oferi un serviciu terapeutic de calitate.

Copiii cu dizabilități care beneficiază de servicii de recuperare în acest centru au vârste cuprinse între 0-18 ani, iar afecțiunile lor sunt complexe și necesită intervenție terapeutică specifică, de cele mai multe ori de lungă durată.

Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect să oferim acestor copii o șansă în plus de a se integra în societate; să devină independenți și capabili să-și descopere potențialul, iar pentru asta este nevoie de un efort concertat al tuturor părților interesate din comunitate: autorități publice, mediul de afaceri și sectorul neguvernamental.

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și vă invităm să ne rămâneți aproape de inițiativele și activitățile sociale derulate de Asociația noastră în beneficiul celor mai vulnerabile categorii de persoane din comunitățile noastre.

Cu considerație,
Pr. Nicolae ANUȘCĂ
Director General