Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

SEMINARII DE INFORMARE ȘI CONSILIERE DESTINATE VÂRSTNICILOR DIN ORAȘUL TÂRNĂVENI

În cadrul proiectului “Stil de viață sănătos, îmbătrânire activă“ derulat de către Centrul de îngrijire persoane vârstnice (CID) Târnăveni, în perioada iunie-decembrie 2016, au demarat activitățile de informare si consiliere a vârstnicilor și aparținătorilor acestora cu privire la diverse aspecte legate de prevenirea și/sau reducerea situației de dependenta și activarea sociala la vârsta a treia.
Activitățile se derulează sub forma unor seminarii informative, susținute de către specialiști în diverse domenii de la nivelul comunității locale.

În acest sens, în data de 28 iunie s-a organizat primul seminar informativ destinat beneficiarilor, unde a fost abordata tema „Accidentul vascular cerebral„ .Seminarul a fost susținut de către d-na dr. Manea Carmen Sorina, medic primar medicina de familie.

La seminar au participat 17 vârstnici (beneficiari direcți și voluntari activi în proiect) și 6 specialiști (as. medicali, as. sociali, îngrijitori, psihologi, kinetoterapeuți).

Seria de seminarii va continua în lunile următoare, iar persoanele din comunitate interesate sa participe pot contacta specialiștii din cadrul CID Târnăveni pentru detalii și înscrieri.

Direcția pentru Persoane Vârstnice
Nicoleta Palcu - Director