Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Târgul furnizorilor de servicii sociale pentru persoane cu dizabilităţi

Caritas Mitropolitan Greco–Catolic Blaj în parteneriat cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România - Structura Teritorială Sibiu, Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu şi Universitatea Lucian Blaga Sibiu - Facultatea de Stiinţe Socio-Umane a organizat sâmbătă 26.03.2016 la parterul Facultăţii de Medicină Sibiu Târgul furnizorilor de servicii sociale pentru persoanele cu dizabilități.

Evenimentul s-a bucurat de o participare naţională şi internaţională şi a avut un succes deosebit. Din Germania a fost reprezentantă organizaţia "Humanitärehilfe Windesheim e.V." organizaţie parteneră a Caritas-ului Mitropolitan Blaj.

Evenimentul a fost parte a activităţilor derulate în cadrul proiectului ”Retea de servicii mobile de recuperare complexa la domiciliu pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural” - proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în Romania.

În cele ce urmează vă oferim un album foto cu cele mai reuşite momente.

Managerul de proiect, d-na director Ancuţa Sălcudean mulţumeşte tuturor participanţilor şi reprezentanţilor ONG-urilor de profil prezente la eveniment pentru implicare şi contribuţia fiecăruia la reuşita acestui târg.