Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Târgul Serviciilor Sociale din Mediul Rural de la nivelul Județului Alba

Asociația Caritas Mitropolitan Greco–Catolic Blaj a organizat la Blaj Târgul Serviciilor Sociale din Mediul Rural de la nivelul Județului Alba. Evenimentul s-a derulat în cadrul proiectului ”Rețea de servicii sociale în 3 comunități rurale din Județul Alba (Cenade, Bucerdea Grânoasă și Cetatea de Baltă)” - proiect finanțat de Organizaţia Renovabis Germania, Secours Catolique Franța, Kindermissionswerk Germania, Ordinariatul Stuttgardt, Humanitare Hilfe Windesheim, Chiesse dell Est–Italia, Caritas Vorarlberg Austria, Ordinariatul Munchen și Caritas Eisenstadt Austria.

Târgul s-a bucurat de participarea reprezentanților autorităților publice locale din cele 3 comunități rurale unde proiectul acționează (Cenade, Bucerdea Grânoasă și Cetatea de Baltă), și a reprezentanților mai multor unități școlare și furnizori de servicii sociale de la nivelul județului Alba. Cei prezenți au avut ocazia de a-și prezenta activitatea desfășurată și de a interacționa cu alți specialiști din domeniul social și educativ pe diverse teme de actualitate (licențierea serviciilor sociale, finanțarea serviciilor de la bugetul de stat), realizându-se astfel un transfer de cunoștințe și modele de bună practică.

Mulțumim pe această cale tuturor celor prezenți la eveniment pentru implicarea și contribuţia la reuşita acestui târg.

Direcția pentru persoane vârstnice
Nicoleta Palcu
Director