Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

TABARA CABANA NORA - RAUL SADULUI

In perioada 30 iulie - 4 august 2018, opt beneficiari ai proiectului "SCOALA DUPA SCOALA CENADE" din cadrul Programului "Investitie in Mediul Rural 2017 - 2018" finantat de Fundatia Vodafone Romania si derulat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, au petrecut zile de neuitat in Tabara Cabana Nora de la Raul Sadului, jud. Sibiu. Copiii s-au bucurat de expeditii pe munte, excursie in orasul Sibiu, activitati social - recreative intr-un cadru natural de vis, foc de tabara, etc.

Patru specialisti ai Centrului de zi Cenade au absolvit Cursul de formare " Expresivitate a Vorbirii", sesiunile de formare vizand in special aptitudinile de comunicare expresiva in lucru cu copiii si folosirea metodelor moderne nonformale de educatie expresiva. Activitatile de tabara s-au desfasurat alaturi de alti participanti: 24 specialisti in educatie si 80 copii din cele 8 Centre sociale de tip"Scoala dupa scoala" .

Multumim finantatorilor, managerului de proiect domnul Vasile Sorin Marinescu,voluntarilor si tuturor celor implicati pentru aceasta Tabara de poveste!