Cetatea de Baltă

Un milion de stele 2011

La Blaj, Brasov, Sibiu, Medias, Tarnaveni si Cetatea de Balta s-au aprins si in acest an un milion de stele pentru cei mai saraci dintre semenii nostri. Suntem bucurosi sa anuntam ca s-au strans aproximativ 6 To de alimente aduse de partenerul german la Blaj intr-un transport umanitar si 13.603 Lei.

La eveniment au participat inca de la ora 17 foarte multi copii insotiti de parinti, dornici sa-si manifeste solidaritatea fata de copiii, batranii sau familiile intregi de oameni saraci ce traiesc cu mai putin de 260 de lei pentru un membru de familie intr-o luna. Fiecare au donat dupa posibilitatile lor si s-a strans o suma frumoasa, din care se vor cumpara alimente ce vor fi distribuite pentru masa de Craciun a celor mai saraci.

Asa cum se anuntase in presa, cu cateva minute inainte de ora 17 a sosit camionul german care a adus nu mai putin de 6 To de alimente de baza pentru masa de Craciun a oamenilor mai putin norocosi din Romania. Ei au adus simbolic lumina sperantei care a unit pentru o seara cele doua popoare.

Este al 27-lea camion pe care Humanitäre Hilfe Windesheim l-a organizat pentru a aduce putina bucurie celor loviti de soarta. Multumim pentru sprijinul dat reusitei acestui eveniment deosebit partenerilor si sustinatorilor nostri: ziarelor Unirea si Informatia de Alba, publicatiei online Plaiu Luminat, radiourilor locale Ardeleanul FM, Radio Blaj, Radio Ring, Radio Poliglot, Fundatiei Sensi Blue, Defotovideo, Audiogate, Newpon, Radio Romania Actualitati, Europa FM, Bucuresti FM, ghidului saptamanal Sapte Seri, Radio Maria si Liceului Teologic Sf. Vasile cel Mare din Blaj.

Rezultatele obtinute cu ajutorul sms-urilor de 2 EUR la numarul 859 oferit gratuit de catre Vodafone, Orange si Cosmote le vom comunica dupa ce se incheie perioada de valabilitate a numarului oferit.

Multumim tuturor participantilor la eveniment, colegilor din Caritas, iar la Blaj in mod special celor doi deputati Teodor Atanasiu si Clement Negrut, care au fost alaturi de actiunea noastra.