Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Un milion de stele 2017

Dragii mei, iubitori de solidaritate și caritate

Vă invit să participăm cu toții la a XII-a ediție a acțiunii Un milion de stele organizată de Caritas Mitropolitan Blaj în acest an în data de 20 octombrie ora 18.00.

Evenimentul se va desfășura în localitățile unde Caritas este o prezență constantă prin operele sale de caritate oferind servicii de asistență socială.

1. Blaj - Esplanada din fața Catedralei „Sfânta Treime”
2. Brașov - Biserica Greco-Catolică „Sfântul Petru”, Str. Zizinului, Nr. 24A
3. Bucerdea Grânoasă - în fața Primăriei, Str. Ioan Maiorescu, nr. 82
4. Cenade - la monumentul eroilor din localitate
5. Cetatea de Baltă - Piața Centrală
6. Mediaș - parcarea din fața Bisericii Greco-Catolice, de lângă TransGaz, Str. Sticlei, Nr. 4
7. Teiuș - Parcul Crucii luminoase
8. Târnăveni - Casa de Cultură „Mihai Eminescu”, Strada Republicii Nr. 32

Suntem chemați în această zi să aprindem o candelă și să participăm prin acțiunea și contribuția noastră la ameliorarea condițiilor de viață a copiilor cu probleme sociale și cu dizabilități.

Vocația de creștini și de cetățeni activi comportă, așa cum ne învață Sfântul Părinte Papa Francisc, participare concretă, împărtășire cu cei aflați în suferință și nevoi, precum și o responsabilitate comună față de viața socială și de condițiile precare ale celor mai vulnerabili dintre semenii noștri.

Aprinzând o candelă, aprindem speranța unei vieți mai bune pentru cei mai necăjiți copii și rostind împreună rugăciunea „Tatăl nostru” depășim spațiul îngust al egoismului și gustăm din bucuria comuniunii fraterne.


Pr. Nicolae Anușcă
Director General