Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

UN MILION DE STELE 2019

Miercuri, 23 Octombrie, Romania este luminata din nou de candelele solidaritatii. Ajuns la cea de-a 14-a editie, evenimentul Un Milion de Stele realizat de organizatiile Caritas din toata tara, va reaprinde din nou candelele solidaritatii in cadrul celui mai amplu gest destinat celor aflati in nevoie.

La ora 18:00, Asociatia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj va aprinde simultan in locuri publice un milion de candele de catre cei care vor sa sustina o persoana nevoiasa, un copil orfan sau cu dizabilități, o persoana varstnica singura sau o familie care traieste sub pragul saraciei absolute. De asemenea, toti cei invitati vor putea sa ofere o donatie la fata locului.

La Blaj, evenimentul Un Milion de Stele se va desfasura ca și anul trecut, pe explanada Catedralei „Sfânta Treime”, de data aceata miercuri, 23 octombrie, de la ora 18:00. Pentru acest an sunt pregatite peste 500 de lumanari, fiecare flacara reprezentand simbolic copii cu probleme sociale si cu dizabilitati.

Asociatia Caritas Mitropolitan Blaj a reusit in 2018 sa aprinda acele un milion de stele in Blaj, Medias, Tarnaveni, Teius, Cetatea de Balta, Bucerdea Grânoasă și Cenade reusind sa stranga 8.800,60-RON, bani care s-au dus pentru copii cu probleme sociale si cu dizabilitati.

Un Milion de Stele reprezinta vocea celor nevoiasi care vor sa-si faca auzite problemele si sa traga un semnal de alarma la nivelul societatii.

Anul acesta Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj va organiza evenimentul în urmatoarele locatii:
1. Blaj - Esplanada din fața Catedralei „Sfânta Treime” – 23 Octombrie ora 18:00
2. Bucerdea Grânoasă - în fața Primăriei, Str. Ioan Maiorescu, nr. 82 – 24 Octombrie ora 17:00
3. Cenade - la monumentul eroilor din localitate – 23 Octombrie ora 17:00
4. Cetatea de Baltă – Grota Lourdes – 25 Octombrie ora 18:00
5. Mediaș - parcarea din fața Bisericii Greco-Catolice, de lângă TransGaz, Str. Sticlei, Nr. 4 – 25 Octombrie ora 18:00
6. Teiuș – Centrul de Zi „ProRomanes” – 25 Octombrie ora 17:00
7. Târnăveni - Casa de Cultură „Mihai Eminescu”, Strada Republicii Nr. 32 – 24 Octombrie ora 18:00