Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Un milion de stele - Caritas Blaj 2016

Ca în fiecare an, Caritas Blaj a organizat evenimentul internaţional "Un milion de stele" în nouă localităţi: Blaj, Braşov, Sibiu, Mediaş, Târnăveni, Teiuş, Bucerdea, Cetatea de Baltă şi Cenade.

Şi de această dată ne-am bucurat cu toţii de o prezenţă numeroasă în toate localităţile participante. Mulţumim încă o dată tuturor celor care au participat la evenimentul nostru! - a subliniat coordonatorul acţiunii Claudiu Nicuşan.
A fost o seară deosebită, plină de căldura candelelor dar şi a sufletelor bune strânse cu un singur gând: să solidarizăm cu cei mai nevoiaşi dintre semenii noştri, cu cei bolnavi sau bătrâni.

Programul a început printr-un colind deosebit interpretat de Coralia Costea, după care Pr. Nicolae Anuşcă - directorul general al Caritas-ului Mitropolitan împreună cu Pr. Vicar Protopop Ioan Fărcaş au binecuvântat candelele aprinse. Au fost prezenţi câteva sute de participanţi, copii, tineri, voluntari caritas, dascăli, călugăriţe şi preoţi, părinţi şi bunici împreună cu cei mai mici ai lor.

Donaţiile strânse sunt darul nostru din postul Crăciunului pentru cei lipsiţi, bolnavi sau aflaţi în nevoi. Vă mulţumim tuturor!

Dorim să amintim unul din partenerii noştri tradiţionali din Germania, Humanitäre Hilfe Windesheim e.V., care ne-a anunţat că a pregătit pentru scopul anunţat de noi alimente şi produse în valoare de 10.000,- €, pe care le vor aduce zilele următoare cu un camion special.

Mulţumim Edith Stoffel şi Humanitäre Hilfe Windesheim e.V.!

Mulţumim tuturor oamenilor care işi arată solidaritatea în acest timp sfânt al Postului Crăciunului!

Centrul de cominicare Caritas Blaj, 21.11.2016