Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Un milion de stele - Caritas Blaj 2018

Ca în fiecare an, Caritas Blaj a organizat evenimentul internaţional "Un milion de stele" în 7 localităţi: Blaj, Mediaş, Târnăveni, Teiuş, Bucerdea, Cetatea de Baltă şi Cenade.

Şi de această dată ne-am bucurat cu toţii de o prezenţă numeroasă în toate localităţile participante. Mulţumim încă o dată tuturor celor care au participat la evenimentul nostru!

A fost o seară deosebită, plină de căldura candelelor dar şi a sufletelor bune strânse cu un singur gând: să solidarizăm cu cei mai nevoiaşi dintre semenii noştri, cu cei bolnavi sau bătrâni.

Programul a început cu o rugaciune a Pr. Nicolae Anuşcă - directorul general al Caritas-ului Mitropolitan împreună pentru binecuvântarea candelele aprinse și un cuvânt de învățătură pentru persoanele participante. Au fost prezenţi câteva sute de participanţi, copii, tineri, voluntari caritas, dascăli, călugăriţe şi preoţi, părinţi şi bunici împreună cu cei mai mici ai lor.

În cadrul colectei organizată cu ocazia campaniei s-a strâns în acest an 8.800,60 lei, sumă care va fi folosită pentru ameliorarea condițiilor de viață a copiilor cu probleme sociale și cu dizabilități.

Mulțumim celor peste 1500 de participanți la eveniment și tuturor operatorilor și voluntarilor Caritas care s-au implicat în organizarea acțiunii. Mulţumim tuturor oamenilor care işi arată solidaritatea mereu față de cei în suferință!