Radio Blaj Facebook Caritas Blaj Fundația Regală Margareta a României Biserica Romana Unita cu Roma, Greco-Catolica Renovabis Humanitäre Hilfe Windesheim e.V. LilianaDesign: web design, creare site

Ziua Portilor Deschise


Directorul unitatii de invatamant, Angela Mosneag alaturi de echipa de cadre didactice din cadrul Liceului Teologic Greco-Catolic „Sfantul Vasile cel Mare” Blaj va invita sambata, 30 martie 2013, intre orele 9:00–14:00, la sediul scolii din locatia de la Caritas Blaj, strada Republicii, numărul 8, la „Ziua Portilor Deschise”.
Sunt asteptati parintii, copiii si alte persoane interesate de inscrierea si activitatile desfasurate la clasa pregatitoare in anul scolar 2013-2014.
Se vor putea vizita spatiile dedicate activitatilor claselor pregatitoare si ale ciclului primar si gimnazial, se pot purta discutii cu personalul unitatii de invatamant implicat in aceasta activitate, in special cu invatatoarele de la actuala si viitoarea clasa pregatitoare.
In cadrul acestei activitati se pot obtine detalii despre procedura de inscriere, oferta educationala specifica, programul Afterschool, echipa de cadre didactice, parteneriatele educationale si oferta de activitati extracurriculare.
Aveti sansa de a vizita si frecventa o scoala moderna, performanta, deschisa spre valorizarea personalitatii si demnitatii umane, in care activitatea este centrata pe elev, in care se lucreaza cu daruire si unde puteti trai parteneriatul autentic al familiei cu factorii educativi pentru cea mai importanta investitie in viitor - copilul.